שף /ית למלון תמרה באשקלון
אחריות כוללת על כל התחום הקולינרי במלון.
ניהול ותפעול צוות המטבח,
אחריות לאיכות המזון, נראות וניקיון,
בטיחות, רגישויות ועמידה בנהלים.
ניהול תקציבים (מזון ועובדים )
בניית תפריטים
מענה קולינרי לכנסים/ אירועים/ שבתות חתן, ועוד.
משרה מלאה-כולל שישי, שבת וחגים.
דרישות:
בעל/ת ניסיון מוכח כשף/ית במטבח מלונאי ואירועים.
כושר ניהול צוות.
תודעת שירות גבוהה.
יחסי אנוש טובים.
יצירתיות ומוטיבציה.
המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.